Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Palvelun markkinoija/ sisäänostaja Suomen Jalometallikierrätys Oy on Suomen suurin jalometallien kierrätykseen erikoistunut yritys, markkinajohtaja alallaan, suomalainen osakeyhtiö ja Suomalaisen Työn Liiton jäsen. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa ja Helsingissä. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden muuttaa jalometallit rahaksi kotimaisella palvelulla. Tuemme vahvasti vihreitä arvoja, sillä ostamamme jalometallit päätyvät uusiokäyttöön koruteollisuuden ja lääketieteen kasvaviin tarpeisiin. Laatu, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Helsinki markkinointi Helsinki osto- ja hankinta-alan tehtävät markkinointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen jalometallikierrätys Oy Y-tunnus 2414338-0 Toimiala Raakametallien ja metallimalmien tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelun markkinoija/ sisäänostaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Jalometallikierrätys Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00500 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus