Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Palvelun markkinoija/ sisäänostaja

Suomen Jalometallikierrätys Oy on Suomen suurin jalometallien kierrätykseen erikoistunut yritys, markkinajohtaja alallaan, suomalainen osakeyhtiö ja Suomalaisen Työn Liiton jäsen. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa ja Helsingissä.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden muuttaa jalometallit rahaksi kotimaisella palvelulla. Tuemme vahvasti vihreitä arvoja, sillä ostamamme jalometallit päätyvät uusiokäyttöön koruteollisuuden ja lääketieteen kasvaviin tarpeisiin. Laatu, turvallisuus ja helppous ovat palvelumme prioriteetteja.

Haemme nyt 2-4 motivoitunutta sekä menestystä janoavaa puhelinneuvottelijaa kokopäivätyöhön tai osa-aikatyöhön sisäänostoyksikköön Helsingin toimipisteeseemme. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Sörnäisten metroasemaa.

Sisäänostoyksikön tehtäviin kuuluu:
-palvelun markkinointi
-tilauskäsittely järjestelmiin
-asiakkuuden ylläpitovaiheet

Edellytämme hakijalta
-minimissään 15h/ 3-4 vuoroa / vko
-kykyä toimia ammatillisen ja energisen tiimin jäsenenä
-hyviä vuorovaikutustaitoja ja korkeaa työmotivaatiota
-kehittymiskykyä ja valmiutta toimia asiakaspalvelutehtävissä

Aikaisempi Call center - työkokemus esim. asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä katsotaan hakijan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Sen sijaan oikea asenne, motivaatio ja halu kehittyä ovat avainasemassa. Tulemme antamaan kattavan koulutuksen tehtäviisi, josta hyödyt myös tulevaisuudessa.

Maksamme työstäsi AINA kiinteän tuntipalkan, jonka päälle maksamme provisiota laadukkaasta tuloksesta. Tämän lisäksi tarjoamme lounassetelit luontaisetuna.

Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostitse osoitteeseen risto.karttunen@sjmk.fi tai soita suoraan: +358447766444.

"Metalleista Jaloimman Kierrätystä - Tule mukaan"

Web-osoite: http://www.sjmk.fi Työnantaja: Suomen Jalometallikierrätys Oy Sijainti: 00500 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 30.11.2016, Tai heti sopivien löydyttyä Yhteystiedot: Risto Karttunen, 0447766444, risto.karttunen@sjmk.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 25.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00500 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Suomen jalometallikierrätys Oy Y-tunnus 2414338-0 Toimiala Raakametallien ja metallimalmien tukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 199 000 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

22 000 € -46 %

Liikevoitto-%

1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelun markkinoija/ sisäänostaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Jalometallikierrätys Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00500 - Helsinki , osoitteessa 00500 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa