Duunitori suosittelee
HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Tupakka-asiantuntija

Suomen Syöpäyhdistys

00101 - Helsinki

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Imurikeskus Oy on merkittävä toimija teollisuuden keskusimurijärjestelmissä, purun- ja pölynpoistolaitteistoissa. Lisäksi yritys maahantuo, valmistaa ja myy ammattikäyttöön teollisuusimureita. Suomen Imurikeskus Oy hakee nyt joukkoonsa Myynti- ja markkinointimateriaalin ammattilaista. LinkedIn, Twitter, Youtube, Instagram, Facebook. Sinulle ei tarvitse selittää mitä nämä ovat. Hallitset lisäksi AD:n ja Copywriterin tehtävät eli perinteisen markkinointimateriaalin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Pomarkku asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Imurikeskus Oy Y-tunnus 0595084-9 Toimiala Muualla luokittelematon yleiskäyttöön tarkoitettujen koneiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Helsingin Imurikeskus, Tampereen Imurikeskus, Turun Imurikeskus, Jyväskylän Imurikeskus, Oulun Imurikeskus, Pohjanmaan Imurikeskus, Noir-Center

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynti- ja markkinointimateriaalin ammattilainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut SUOMEN IMURIKESKUS OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 29640 - Pomarkku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus