Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Imurikeskus Oy on merkittävä toimija teollisuuden keskusimurijärjestelmissä, purun- ja pölynpoistolaitteistoissa. Lisäksi yritys maahantuo, valmistaa ja myy ammattikäyttöön teollisuusimureita. Suomen Imurikeskus Oy hakee nyt joukkoonsa Myynti- ja markkinointimateriaalin ammattilaista. LinkedIn, Twitter, Youtube, Instagram, Facebook. Sinulle ei tarvitse selittää mitä nämä ovat. Hallitset lisäksi AD:n ja Copywriterin tehtävät eli perinteisen markkinointimateriaalin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Pomarkku asiantuntijatehtävät ja konsultointi Pomarkku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Imurikeskus Oy Y-tunnus 0595084-9 Toimiala Muualla luokittelematon yleiskäyttöön tarkoitettujen koneiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Helsingin Imurikeskus, Tampereen Imurikeskus, Turun Imurikeskus, Jyväskylän Imurikeskus, Oulun Imurikeskus, Pohjanmaan Imurikeskus, Noir-Center

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynti- ja markkinointimateriaalin ammattilainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut SUOMEN IMURIKESKUS OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pomarkku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa