Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme hormiasennuksiin reipasta henkilöä, nuorempaa tai aikuista. Rakennusalan kokemus luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. -Tehtävään annetaan perehdytys. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Korkean paikan kammoa ei saa olla, sillä työskentely tapahtuu osittain katolla, myös kerrostalojen.0...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Espoo humanistisen tieteen alan tehtävät Espoo tiedonhallinta ja arkistointi Espoo asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo museo- ja kirjastoalan tehtävät Espoo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Espoo puutarha- ja viheralan työt Espoo Tutkimustehtävät Espoo biologian alan tehtävät Espoo talonrakennus humanistisen tieteen alan tehtävät tiedonhallinta ja arkistointi asennus, huolto ja puhtaanapito museo- ja kirjastoalan tehtävät maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät puutarha- ja viheralan työt Tutkimustehtävät biologian alan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Hormistokeskus Oy Y-tunnus 2302019-4 Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmies / Hormiasentaja / Hormitutkija, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Hormistokeskus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus