Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Suomen Hissiurakointi Oy on vakavarainen suomalainen perheyritys, joka on tarjonnut asiakkailleen hissialan palveluita jo 35 vuoden ajan. Huollamme hissejä, nosto-ovia ja liukuportaita. Suunnittelemme ja toteutamme peruskorjauksia, modernisointeja sekä toimitamme uusia hissejä. Meillä on vuosikymmenten kokemus ja vahva ammattitaito kaiken tyyppisistä ja -merkkisistä laitteista. Osaava, joustava ja nopea asiakaspalvelu on vahvuutemme.

Etsimme toimintamme kasvaessa Sinua,

HISSIEN KUNNOSSAPITOASENTAJA,

vastaamaan hissien ja nosto-ovien tehokkaasta ja laadukkaasta kunnossapidosta pääkaupunkiseudun alueella yhteistyössä asiakaspalvelun ja muun henkilökunnan kanssa.

Tehtävässä toimimiseen tarvitaan soveltuvaa koulutusta (sähkö- tai automaatioala) ja aiempaa kokemusta hissialalta tai kunnossapitotöistä. Olet asiakaspalveluhenkinen, teknisesti suuntautunut sekä pidät itsenäisestä ja liikkuvasta työstä. Kykenet toimimaan järjestelmällisesti ja pystyt reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Sinulla on tietotekniikka hallussa ja kyky oppia uusien järjestelmien käyttöä. Toivomme, että omaat positiivisen asenteen ja reippaan otteen työntekoon.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, haastavan ja monipuolisen työtehtävän kasvavalla toimialalla. Tukenasi on vahva organisaatio ja hyvämaineinen yritys.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus 26.10.2016 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Heinämäki puh. 040 7517 503

Web-osoite: http://www.hissiurakointi.com Työnantaja: Suomen Hissiurakointi Oy Sijainti: Beckerintie 7, 00410 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop. mukaan Yhteystiedot: Antti Heinämäki, 040 7517 503, antti.heinamaki@hissiurakointi.com Hakemukset: antti.heinamaki@hissiurakointi.com Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Beckerintie 7, 00410 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Hissiurakointi Oy Y-tunnus 0791932-7 Toimiala Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 900 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

756 000 € 70 %

Liikevoitto-%

19 % 58 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hissien kunnossapitoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Hissiurakointi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Beckerintie 7, 00410 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa