Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme SIIVOOJAA Turun alueelle. Tämä on loistava työmahdollisuus esimerkiksi opiskelijalle. sillä työajat sijoittuvat maanantai-lauantai iltoihin ja työaika alkaa aina klo 17-18 välillä. Töitä on tarjolla noin 26h/viikko. Työkohteet vaihtelevat ja ovat mm. apteekkeja ja toimistoja. Liikut työvuorosi aikana yrityksen autolla, joten ajokortti vaaditaan. Olet reipas ja vastuuntuntoinen, ja osaat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Turku siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi suomen henkilöstötalo Y-tunnus 2222971-1 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Henkilöstötalo. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus