Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista sähköasentajaa pääkaupunkiseudun alueelle. Työtehtäviin kuuluu mm. saneeraus kerrostalojen sähkötöitä ja linjasaneerauskohteita.

Edellytämme sinulta sähköalan koulutusta sekä aiempaa kokemusta alalta. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen sähköalan ammattilainen.

Vaatimukset:
Sähköalan perustutkinto
Aikaisempaa työkokemusta sähköasennustöistä
Huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Eduksi:
Oman auton käyttömahdollisuus

Tarjoamme:
Työsuhteen asiakasyrityksemme palkkalistoilla

Lisätietoja hakuprosessista antaa Suomen Henkilöstötalolta Juulia Siivonen puh. 0102306522. Kaikki hakemukset Suomen Henkilöstötalon sähköiseen hakujärjestelmään tai osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Onnea työnhakuun!

Suomen Henkilöstötalo on osa SHT Ryhmää, joka on nuori ja kasvava henkilöstö-, rekrytointi- ja palkkahallintopalveluita tarjoava konserni, jonka toiminta aloitettiin vuonna 2008. Nykyään liiketoiminta-alueena on koko Suomi ja toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Tiesitkö, että jos tämä ei tunnu sinun työpaikaltasi, kannattaa siitä huolimatta jättää avoin työhakemus? Työllistämme viikoittain hakijoita työpaikkoihin, joita ei ole ilmoitettu julkisesti.

Web-osoite: http://www.henkilostotalo.fi Työnantaja: Suomen Henkilöstötalo Sijainti: Helsinki, 00880 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: tyonhaku@henkilostotalo.fi 0102306522 Hakemukset: http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/10609915 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, 00880 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi suomen henkilöstötalo Y-tunnus 2222971-1 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

468 000 € -20 %

Liiketoiminnan tulos

153 000 € 628 %

Henkilöstö

0 0

Liikevoitto-%

33 % 760 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Henkilöstötalo. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, 00880 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa