Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista sähköasentajaa pääkaupunkiseudun alueelle. Työtehtäviin kuuluu mm. saneeraus kerrostalojen sähkötöitä ja linjasaneerauskohteita. Edellytämme sinulta sähköalan koulutusta sekä aiempaa kokemusta alalta. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen sähköalan ammattilainen. Vaatimukset: Sähköalan perustutkinto Aikaisempaa työkokemusta sähköasennustöistä Huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn Eduksi: Oman auton käyttömahdollisuus Tarjoamme: Työsuhteen asiakasyrityksemme palkkalistoilla Lisätietoja hakuprosessista antaa Suomen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi suomen henkilöstötalo Y-tunnus 2222971-1 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Henkilöstötalo. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa