Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme teollisuusalan asiakkaallemme Paraisille kylmämuokkauskoneenhoitajaa. Kylmämuokkauskoneenhoitajana toimit tuotannon tiloissa ja vastaat tuotantokoneen käytöstä, hoidosta, laadun valvonnasta ja toimivuudesta sekä osallistut ylläpitäviin työtehtäviin omalla osastollasi. Työtehtäviisi kuuluu myös mm. kylmämuokkauskoneiden- ja työkalujen huolto sekä varastointi, ja apulaitteiden perushuolto ja kunnossapito. Tehtävään kuuluu lisäksi vastaanotto ja lähetystehtävät sekä varastotehtävät ja runkojen mahdolliset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Parainen tehdas- ja tuotantotyöntekijät Parainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi suomen henkilöstötalo Y-tunnus 2222971-1 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kylmämuokkauskoneenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Henkilöstötalo. Kyseessä on 4-5 -vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21600 - Parainen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa