Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme teollisuusalan asiakkaallemme Paraisille kylmämuokkauskoneenhoitajaa. Kylmämuokkauskoneenhoitajana toimit tuotannon tiloissa ja vastaat tuotantokoneen käytöstä, hoidosta, laadun valvonnasta ja toimivuudesta sekä osallistut ylläpitäviin työtehtäviin omalla osastollasi. Työtehtäviisi kuuluu myös mm. kylmämuokkauskoneiden- ja työkalujen huolto sekä varastointi, ja apulaitteiden perushuolto ja kunnossapito. Tehtävään kuuluu lisäksi vastaanotto ja lähetystehtävät sekä varastotehtävät ja runkojen mahdolliset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Parainen tehdas- ja tuotantotyöntekijät Parainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi suomen henkilöstötalo Y-tunnus 2222971-1 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kylmämuokkauskoneenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Henkilöstötalo. Kyseessä on 4-5 -vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21600 - Parainen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa