Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Hae Volvolle mekaanikoksi!

Volvo Finland Ab

Finland

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia KIRVESMIEHIÄ Turun talousalueelle. Työtehtäviin kuuluu mm. vesikattojen tekemistä. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja töitä on tarjolla alustavasti ainakin kahdeksi kuukaudeksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää: - Vankkaa työkokemusta rakennusalalta - Työturvallisuuskorttia - Kykyä työskennellä itsenäisesti Eduksi: - Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus Tarjoamme: - Työpaikan mielenkiintoisissa ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Turku puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi suomen henkilöstötalo Y-tunnus 2222971-1 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Henkilöstötalo. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20900 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus