Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia KIRVESMIEHIÄ Turun talousalueelle. Työtehtäviin kuuluu mm. vesikattojen tekemistä. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja töitä on tarjolla alustavasti ainakin kahdeksi kuukaudeksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Vankkaa työkokemusta rakennusalalta
- Työturvallisuuskorttia
- Kykyä työskennellä itsenäisesti

Eduksi:
- Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus

Tarjoamme:
- Työpaikan mielenkiintoisissa ja haasteellisissa työkohteissa
- Mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen ja rekrytoitua asiakasyrityskeemme

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, käy täyttämässä hakemus ?Hakulomakkeen WWW-osoite? linkin kautta.

Tsemppiä hakuun!

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme yhteydenottoa sähköpostilla, mikäli sinulla on kysyttävää tästä työpaikasta tai yleensä työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Tiesitkö, että jos tämä ei tunnu sinun työpaikaltasi, kannattaa siitä huolimatta jättää avoin työhakemus? Työllistämme viikoittain hakijoita työpaikkoihin, joita ei ole ilmoitettu julkisesti.

Suomen Henkilöstötalo on osa SHT Ryhmää, joka on nuori ja kasvava henkilöstö-, rekrytointi- ja palkkahallintopalveluita tarjoava konserni, jonka toiminta aloitettiin vuonna 2008. Nykyään liiketoiminta-alueena on koko Suomi ja toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa ja Turussa.

Web-osoite: http://www.henkilostotalo.fi Työnantaja: Suomen Henkilöstötalo Sijainti: 20900 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivien henkilön löydyttyä Yhteystiedot: www.henkilostotalo.fi/tyonhakija/ Hakemukset: http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/10816128 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20900 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi suomen henkilöstötalo Y-tunnus 2222971-1 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

468 000 € -20 %

Liiketoiminnan tulos

153 000 € 628 %

Henkilöstö

0 0

Liikevoitto-%

33 % 760 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Henkilöstötalo. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20900 - Turku , osoitteessa 20900 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa