Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KIINTEISTÖHUOLLON AMMATTILAISELLE töitä Turussa! Etsimme Turun talousalueella toimivalle hyvämaineiselle kiinteistöhuoltoalan yritykselle kiinteistöhuollon ammattilaista. Jos olet ammattilainen kiinteistöhuollossa, hallitset käytettävät koneet esim. Wille ja Kramer ja hyvä asiakaspalvelu on sydämenasiasi, laita hakemus heti sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Lisätietoja antaa Tero Toponen, 040-3548150...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Turku LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Turku kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Turku lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Henkilöstöpooli Oy Y-tunnus 2181793-3 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Staff Pool Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöhuoltomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Henkilöstöpooli Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus