Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt Helsinkiin kehityskelpoista

MYYJÄÄ

Haemme vahvistusta Tapulin palvelupisteen myyntiin. Tehtäväsi on tarjota palvelupisteen asiakkaillemme aktiivisesti Euromasterin laadukkaita tuotteita ja palveluita. Myyntitiskillä tapahtuva myynti käsittää kevyen- ja raskaankaluston rengasmyynnin sekä autohuoltomyyntiä. Hakijan toivomme olevan myynti- ja palveluhenkinen, aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä kehityshaluinen.

Ota haaste vastaan, koulutamme sinusta huippumyyjän.

- - - -
Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä ja kuulumme Michelin-konserniin. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on lähes 80 palvelupistettä ympäri Suomea. Suomessa Euromasterilla työskentelee n. 400 henkilöä.

Web-osoite: http://www.euromaster.fi Työnantaja: Suomen Euromaster Oy Sijainti: Tapulikaupungintie 46, 00750 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Euromasterilla tiedusteluihin vastaa palvelupisteen päällikkö Aija Mäkelä, puh. 0500-307 981 tai aija.makela@euromaster.com Hakemukset: https://solo.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&key=2fyYcmyn&jid=1073 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tapulikaupungintie 46, 00750 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Euromaster Oy Y-tunnus 0711042-1 Toimiala Renkaiden vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Euro-Master, Rengas Purmonen, Salon Kumikorjaamo, Pohjois-Suomen Rengas- ja Vannepörssi Market, Suomen Rengashotelli

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

92 191 000 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

2 154 000 € 345 %

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Euromaster Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Tapulikaupungintie 46, 00750 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa