Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Suomen CP-liitolla on Helsingin Laajasalossa 11:sta asukaspaikan yksikkö, jossa asuu liikunta- ja puhevammaisia henkilöitä. Asumispalvelua tuotetaan ns. keskitettynä avustajapalveluna ympäri vuorokauden.

Avustajan tehtäviin kuuluu asiakkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittaen avustaa päivittäisissä toimissa kotona ja kodin ulkopuolella. Päivittäisiin toimiin kuuluu pesemistä, pukemista, syöttämistä jne. sekä kodinhoidon askareita kuten ruuanvalmistusta, siivoamista ja pyykkihuoltoa. Asiakkaita avustetaan myös kodin ulkopuolella asioinnissa sekä vapaa-aikana. Asioinnissa avustajamme myös tulkkaavat tarpeen vaatiessa.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen sijaista, joilla olisi ennestään kokemusta vammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä ja kiinnostusta oppia uutta. Asiakkaidemme puhevammaisuuden vuoksi, edellytämme avustajiltamme hyvää suomenkielen taitoa.

Web-osoite: http://www.cp-liitto.fi Työnantaja: Suomen CP-liitto ry Sijainti: Muurahaisenpolku 6 B, 00840 HELSINKI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: mahd.pian. Yhteystiedot: puh Jaakko Harju 044 059 2637 jaakko.harju@cp-liitto.fi Hakemukset: jaakko.harju@cp-liitto.fi Ilmoitus jätetty: 13.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Muurahaisenpolku 6 B, 00840 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi suomen cp-liitto Y-tunnus 0202104-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vammaisavustaja/lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen CP-liitto ry. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Muurahaisenpolku 6 B, 00840 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa