Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen CP-liitolla on Helsingin Laajasalossa 11:sta asukaspaikan yksikkö, jossa asuu liikunta- ja puhevammaisia henkilöitä. Asumispalvelua tuotetaan ns. keskitettynä avustajapalveluna ympäri vuorokauden. Avustajan tehtäviin kuuluu asiakkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittaen avustaa päivittäisissä toimissa kotona ja kodin ulkopuolella. Päivittäisiin toimiin kuuluu pesemistä, pukemista, syöttämistä jne. sekä kodinhoidon askareita kuten ruuanvalmistusta, siivoamista ja pyykkihuoltoa. Asiakkaita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Helsinki elintarviketeollisuuden tehtävät Helsinki hoitajat elintarviketeollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi suomen cp-liitto Y-tunnus 0202104-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vammaisavustaja/lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen CP-liitto ry. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus