Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Suomen Autohuolto Oy on kasvava henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen huoltamiseen ja korjaamiseen keskittynyt yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Tampereella. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli noin 8,5 milj. € ja työllistämme noin 65 henkilöä.

Haemme Oulun toimipisteeseemme osaavaa Volkswagen - Skoda autonasentajaa.

Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta VAG-konsernin autoista ja jatkuvaa itsesi kehittämisen halua. Arvostat hyvää työilmapiiriä, teet työsi oikealla asenteella ja kaipaat haasteita.

Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työkalut, jatkuvan koulutuksen ja kilpailukykyisen palkan. Jos mielenkiintosi heräsi ja olet hakemamme ammattilainen, ota yhteyttä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen sähköpostilla heikki.holappa@sah.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Korjaamopäällikkö Heikki Holappa, p. 0440 565 823

Web-osoite: http://www.suomenautohuolto.fi Työnantaja: Suomen Autohuolto Oy Sijainti: Visiolinja 4, 90410 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Heikki Holappa, 0440 565 823, heikki.holappa@sah.fi Hakemukset: heikki.holappa@sah.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 18:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Visiolinja 4, 90410 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Autohuolto Oy Y-tunnus 2398831-4 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 509 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

131 000 € 0 %

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, huoltokorjaamo, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Autohuolto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Visiolinja 4, 90410 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa