Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Suomen Autohuolto Oy on kasvava henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen huoltamiseen ja korjaamiseen keskittynyt yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Tampereella. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli noin 8,5 milj. € ja työllistämme noin 65 henkilöä.

Oletko reipas ja nopeasti oppiva asiakaspalvelun ammattilainen joka kaipaa uusia haasteita? Tässä on loistava tilaisuus autoalasta kiinnostuneelle motivoituneelle asiakaspalvelijalle!

Haemme Oulussa toimivaan Volkswagen, Seat, Skoda ja Ford -huoltoomme innokasta asiakaspalveluhenkistä henkilöä. Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu huoltoaikojen myyminen ja hinnoittelu asiakkaille sekä kasvotusten että puhelimitse. Otat myös huoltoon tulevia töitä vastaan ja luovutat valmistuneita. Tavoitteenasi on, että jokainen asiakas käyttää autonsa huollossa hymyssä suin.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää toimeen tarttuvaa otetta työhön ja halua palvella asiakkaasi paremmin kuin kukaan muu. Tulet myös hyvin toimeen tietokoneiden kanssa ja opit uudet järjestelmät nopeasti. Tietämys autoista tai tekninen ymmärrys luetaan eduksesi, mutta asenne ja oppimisen halu ratkaisee! Tarvittaessa koulutamme sinut tehtävään ja saat yritykseltämme vankan taustatuen työsi hoitamiseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 23.10.2016 klo 18.00 mennessä osoitteeseen heikki.holappa@sah.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Korjaamopäällikkö Heikki Holappa, p. 0440 565 823

Web-osoite: http://www.suomenautohuolto.fi Työnantaja: Suomen Autohuolto Oy Sijainti: Visiolinja 4, 90410 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Heikki Holappa, 0440 565 823, heikki.holappa@sah.fi Hakemukset: heikki.holappa@sah.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 18:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Visiolinja 4, 90410 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Autohuolto Oy Y-tunnus 2398831-4 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 509 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

131 000 € 0 %

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvoja, vastaanottopiste, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Autohuolto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Visiolinja 4, 90410 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa