Duunitori suosittelee
Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asianajajaliitto rekrytoi vakituiseen työsuhteeseen LAKIMIEHEN vastaamaan rahanpesun estämistä koskevista tehtävistä. Rahanpesun estämistä koskeva lainsäädäntö uudistuu ensi vuonna ja Asianajajaliitto kiinnittää erityistä huomiota säädösten noudattamiseen toimialallaan. Tulethan tekemään tärkeää työtä kanssamme! Asianajajaliiton lakisääteisenä tehtävänä on säännellä ja valvoa asianajotoimintaa. Asianajajaliitossa edistämme asianajopalveluiden laatua, koulutamme ja tuemme asianajajia sekä osallistumme aktiivisesti lainsäädännön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lakimiehet, tuomarit Helsinki lakimiehet, tuomarit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Asianajajaliitto Y-tunnus 0202096-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lakimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Asianajajaliitto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus