Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen 16100 Oy on kotimainen, valtakunnallinen ja vakavarainen yritys. Tuotamme tietopalveluita pääasiassa yrityksille ja yhteisöille. Olemme tutkitusti Suomen edullisin yhteyspalvelu. Myyntitiimimme kasvaa Marraskuussa ja etsimme nyt Online-markkinointi tiimiimme uusia kaupannälkäisiä Asiakkuuspäälliköitä. Tehtävänäsi kontaktoida puhelimitse olemassa olevia ja uusia asiakkaita ja tarjota heille Googlen ratkaisuita helpottamaan heidän asiakashankintaansa. Etsimämme henkilö on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Oulu myyntialan tehtävät Oulu asiakasneuvonta Oulu myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen 16100 Oy Y-tunnus 2188637-3 Toimiala Muu mainospalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakas- ja Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen 16100 Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90100 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus