Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Oletko työtä pelkäämätön, ihmisten kanssa toimeen tuleva ja liikunnallinen? Pidätkö lapsista? Sinulla on myös rohkeaa asennetta tarttua asioihin. Työ meillä vaatii tekijältään vastuuntuntoista asennetta ja rohkeutta tarttua toimeen. Haemme Laitilan uimahalliin uinninvalvojia vakituiseen kokopäivä- tai osa-aikatyöhön alkaen heti.

Suomalainen Vesiliikuntainstituutti Oy on tehnyt vesijuoksusta suosittua. Nykyään kehitämme voimakkaasti vauvauinti- ja uimakoulupalveluja sisaryhtiössämme Suomalainen Uimakoulu Oy:ssä. Meillä on näissä yrityksissä vahva vesiliikunnan ammattilaisten kouluttämisen taustaosaaminen ja koulutamme säännöllisesti alan ammattilaisia niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Olemme alan edelläkävijä, ja siksi haluamme taloomme alan parhaat tekijät. Tarjolla on haasteellinen, luova työ ja tietenkin kilpailukykyinen palkka. Koulutamme tarvittaessa, eli työtä voi hakea, vaikka ei ole vielä esimerkiksi uimaopettajakoulutusta vaan ne voi käydä myöhemmin.

Edellytämme:
- Uinninvalvojan tutkinto (Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry, SUH tai vastaava koulutus)
- Hyväksytysti suoritettua Tukes:in hengenpelastajan testiuintia (voi suorittaa koulutuksemme yhteydessä)
- SPR:n ensiapu 1 kurssi
- Valmiutta kouluttautua Vesiliikuntainstituutin ohjaajaohjelmassa
- Lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.
- Oma-aloitteisuutta, paineen sietokykyä ja rohkeaa asennetta tarttua asioihin

Lisätietoa: http://www.pikkujoutsen.fi/yritys/rekry.html

Web-osoite: http://www.vesiliikunta.com Työnantaja: Suomalainen Uimakoulu Oy Sijainti: Urheilutie 11, 23800 LAITILA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Laitilan uimahalli Suomalainen Uimakoulu Oy PL 120, 4010 Jyväskylä 040-778 4332 rekry@vesiliikunta.com www.pikkujoutsen.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Urheilutie 11, 23800 LAITILA

Yritystiedot

Toiminimi Suomalainen Uimakoulu Oy Y-tunnus 2504708-3 Toimiala Urheilu- ja liikuntakoulutus Rinnakkaistoiminimet Uimakoulu Pikku Joutsen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

485 531 € 87 %

Liiketoiminnan tulos

12 809 € 83 %

Henkilöstö

13 13

Liikevoitto-%

3 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Suomalainen Uimakoulu Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Laitila , osoitteessa Urheilutie 11, 23800 LAITILA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa