Duunitori suosittelee
Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Perheyritys Suokone Oy on erittäin vakavarainen, kansainvälisesti toimiva, suomalainen konevalmistaja. Yrityksellä on 4 liiketoiminta-aluetta: koneet turvetuotantoon ja soiden raivaukseen, murskausjyrsimet maanmuokkaukseen, telatraktorit tehokkaaseen raivaustyöhön sekä jyrsimet stabilointiin ja teiden jyrsintään. Tuotteet tunnetaan tehokkuudestaan ja luotettavuudestaan. Suokone Oy toimii Vuokatissa ja vientiin menee yli 50% tuotteista. Yrityksen liikevaihto oli 4,6 Meur ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suokone Oy Y-tunnus 2301680-6 Toimiala Maa- ja metsätalouskoneiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Ecofield, Ecofi.

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vientipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Suokone Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa