Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus


Suojelupoliisi (Supo) on operatiivinen turvallisuusviranomainen, jonka ydintoiminta-alueita ovat terrorismintorjunta, laittoman tiedustelun torjunta ja turvallisuustyö. Sen perusarvot ovat laillisuus, luotettavuus ja laatu. Suojelupoliisin lakisääteiset tehtävät määritellään poliisin hallinnosta annetussa laissa.

Internet www.supo.fi.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, Virat pyritään täyttämään 1.12.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 4
Hakuaika päättyy: 26.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:
SUOJELUPOLIISISSA ON AVOINNA NELJÄ (4) TOIMISTOSIHTEERIN VAKITUISTA VIRKAA, VAATIVUUSTASO 40.07

Suojelupoliisissa on haettavana neljä viraston yhteistä toimistosihteerin virkaa, vaativuustaso 40.07. Tehtävien sijoituspaikkana on turvallisuusselvitysyksikkö.

Toimistosihteerin tehtävänä on toimia henkilöturvallisuusselvitysten laatijana. Lisäksi toimistosihteeri vastaa omalta osaltaan turvallisuusselvitysmenettelyyn liittyvästä sidosryhmäyhteistyöstä ja toimii tarvittaessa asiantuntijana turvallisuusselvityksiä koskevissa asioissa. Toimistosihteeri hoitaa tarvittaessa myös muita erikseen määrättäviä Suojelupoliisin tehtäviä.

Virkojen sijoituspaikkana voi olla joko Helsinki tai viraston läntisen aluetoiminnon Turun, Tampereen tai Vaasan toimipiste. Virkojen sijoituspäätös tehdään hakijan osaamisen, halukkuuden ja toimintaympäristön edellyttämien viraston tarpeiden perusteella.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Virkoihin ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Tehtävän menestyksellistä hoitamista tukevat Suojelupoliisin toimialan ja henkilöturvallisuusmenettelyn tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Lisäksi hakijalle luetaan eduksi aikaisempi kokemus viranomaisrekisterien ja erityisesti poliisin rekisterien käytöstä. Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Nimitettävän tulee olla Suomen kansalainen ja hänestä tullaan tekemään laaja turvallisuus-selvitys ja huumausainetestaus. Myös valittavan henkilön läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Virkaan nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan ennen koeajan umpeutumista terveystarkastuksena viraston työterveyshuollossa. Jos terveystarkastus on suoritettu aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.
Palkkauksen peruste:
Vaativuustason 40.07 peruspalkka on 2208,06 euroa kuukaudessa. Lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista suoritus- ja kokemusosaa.
Työnantaja: Suojelupoliisi Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Pekka Aho
Ylitarkastaja
Puhelin: 0295 418 523

Antti Wahlroos
Ylitarkastaja
Puhelin: 0295 484 463

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=69920304-d5c0-4560-989c-bcbcfedf2aff Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Yritystiedot

Toiminimi Suojelupoliisi Y-tunnus 0245435-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosihteeri, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Suojelupoliisi. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa