Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus


Suojelupoliisi (Supo) on operatiivinen turvallisuusviranomainen, jonka ydintoiminta-alueita ovat terrorismintorjunta, laittoman tiedustelun torjunta ja turvallisuustyö. Sen perusarvot ovat laillisuus, luotettavuus ja laatu. Suojelupoliisin lakisääteiset tehtävät määritellään poliisin hallinnosta annetussa laissa.

Internet www.supo.fi.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, Virka pyritään täyttämään 1.12.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 1.11.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:
SUOJELUPOLIISISSA ON AVOINNA JÄRJESTELMÄPÄÄLLIKÖN VIRKA, VAATIVUUSTASO 40.16

Suojelupoliisissa on haettavana viraston yhteinen järjestelmäpäällikön virka, vaativuustaso 40.16. Tehtävän sijoituspaikkana on sisäisten palveluiden yksikön tiedonhallintatoiminto. Järjestelmäpäällikön esimiehenä toimii tietohallintopäällikkö.

Järjestelmäpäällikön tehtäviin kuuluvat Suojelupoliisin tiedonhallintatoiminnon tietohallintotiimin esimiestehtävät. Tietohallintotiimi vastaa Suojelupoliisin tietojärjestelmäpalveluista, tietotekniikkahankinnoista ja tietoturvallisuudesta omalta osaltaan. Järjestelmäpäällikkö vastaa osaltaan tietohallinnon tehtävien edellyttämästä kansainvälisestä yhteydenpidosta, sidosryhmäyhteistyöstä ja toimialansa kehittämisestä sekä henkilöstönsä kehittämisestä ja sen organisoinnista.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Hakijalta odotetaan tehtäviin soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta esimiestyöstä. Tehtävässä vaaditaan englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi. Suojelupoliisin toimialan tuntemus luetaan hakijalle eduksi. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä edellytetään matkustusvalmiutta. Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Nimitettävän tulee olla Suomen kansalainen ja hänestä tullaan tekemään laaja turvallisuus-selvitys ja huumausainetestaus. Myös valittavan henkilön läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Virkaan nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan ennen koeajan umpeutumista terveystarkastuksena viraston työterveyshuollossa. Jos terveystarkastus on suoritettu aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.
Palkkauksen peruste:
Tehtävän peruspalkka vaativuustasolla 40.16 on 4045,46 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista suoritus- ja kokemusosaa palkkausjärjestelmän mukaisesti.
Työnantaja: Suojelupoliisi Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Matti Viirret
Tietohallintopäällikkö
Puhelin: 0295 484 934

Pirkka Kuusela
Osastopäällikkö
Puhelin: 0295 484 869

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6a1e49f2-bc24-4191-beca-ff57510ab682 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Yritystiedot

Toiminimi Suojelupoliisi Y-tunnus 0245435-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäpäällikkö, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Suojelupoliisi. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa