Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus


Suojelupoliisi (Supo) on operatiivinen turvallisuusviranomainen, jonka ydintoiminta-alueita ovat terrorismintorjunta, laittoman tiedustelun torjunta ja turvallisuustyö. Sen perusarvot ovat laillisuus, luotettavuus ja laatu. Suojelupoliisin lakisääteiset tehtävät määritellään poliisin hallinnosta annetussa laissa.

Internet www.supo.fi.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, Virkasuhde pyritään täyttämään 1.12.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.. Päättyy 31.12.2019.
Määräaikaisuuden syy: projekti
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:
SUOJELUPOLIISISSA ON AVOINNA JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAN MÄÄRÄAIKAINEN VIRKASUHDE, VAATIVUUSTASO 40.16

Suojelupoliisissa on haettavana viraston yhteinen järjestelmäasiantuntijan vaativuustason 40.16 määräaikainen virkasuhde ajalle 1.12.2016 - 31.12.2019. Tehtävä liittyy Suojelupoliisin suorituskyvyn kehittämishankkeeseen. Tehtävän sijoituspaikkana on sisäisten palveluiden yksikön tiedonhallintatoiminto, jonka yhteyteen on perustettu hankkeen projektiorganisaatio.

Järjestelmäasiantuntija toimii IT-infrastruktuuri ja yleispalvelut -osaratkaisun omistajan alaisuudessa kehitysympäristövastaavana. Kehitysympäristövastaava tekee yhteistyötä osaratkaisun omistajan, ratkaisutiimin, tietojärjestelmäkehittäjien ja muiden sidosryhmien kanssa kehitysympäristön tehokkaan ja hallitun toiminnan takaamiseksi.

Kehitysympäristövastaavan vastuutehtäviin kuuluvat Suojelupoliisin kehitysympäristön tekninen omistajuus ja tähän liittyvät toimet. Käytännön tehtävissä tämä tarkoittaa esimerkiksi kehitysympäristön teknisten ratkaisuiden määrittelyä, suunnittelua, käyttöönottoa ja ylläpitoa palvelinten, järjestelmien, työasemien sekä sovelluskehitysratkaisujen osalta. Tehtävä edellyttää laaja-alaista tietoteknistä osaamista, johtamis- ja yhteistyötaitoja sekä järjestelykykyä.Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Virkasuhteeseen ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Hakijalta odotetaan tehtävään liittyvää soveltuvaa tutkintoa ja työkokemusta sekä hyvää englannin kielen taitoa. Ketterän kehittämisen hallitseminen, muu kielitaito ja Suojelupoliisin toimialan tuntemus luetaan eduksi.

Hakijalta odotetaan ylläpito- ja erityisosaamista ainakin seuraavista teknologioista:

- Palvelinympäristöt ja niiden keskitetty hallinta (Windows, Linux)
- Konfiguraationhallintatyökalut (esim. Puppet, Chef)
- Middleware-ohjelmistot ja sovelluspalvelimet (Apache, IIS, JBoss, Tomcat)
- Tietokannat (esim. Microsoft SQL, PostgreSQL)
- Sovelluskehitystyökalut- ja järjestelmät (esim. Visual Studio, Eclipse, VersionOne, Git)
- Virtualisointiratkaisut (VMware, Hyper-V)
- Työasemaympäristöt ja niiden keskitetty hallinta (Windows, OS X)
- Verkkoympäristöt (kytkimet, palomuurit, datadiodit)

Tehtävässä on eduksi ylläpitokokemuksen lisäksi osaaminen ja kokemus ohjelmistokehityksestä ja siihen liittyvistä prosesseista. Lisäksi tehtävässä tulee ymmärtää korkean tietoturvallisuustason asettamat erityisvaatimukset ja pyrkiä mahdollistamaan tässä viitekehyksessä mahdollisimman joustava toimintaympäristö tietojärjestelmien kehitystyölle. Tehtävään nimitettävälle annetaan koulutus ketterän kehittämisen malleihin ja menetelmiin sekä projektityökaluihin.

Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Nimitettävän tulee olla Suomen kansalainen ja hänestä tullaan tekemään laaja turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus. Myös valittavan henkilön läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Virkasuhteeseen nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan ennen koeajan umpeutumista terveystarkastuksena viraston työterveyshuollossa. Jos terveystarkastus on toteutettu aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.
Palkkauksen peruste:
Tehtävän peruspalkka vaativuustasolla 40.16 on 4045,56 euroa kuukaudessa. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista suoritus- ja kokemusosaa. Tehtävän palkkaus virkasuhteen alussa on henkilökohtainen suoritusosa (10 % peruspalkasta) huomioiden vähintään 4450,12 euroa kuukaudessa ja tämän lisäksi maksetaan kokemusosaa 0-14 % peruspalkasta.
Työnantaja: Suojelupoliisi Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Henri Aalto
Järjestelmäasiantuntija
Puhelin: 0295 484 681

Harri Sarvanto
Hankejohtaja
Puhelin: 0295 484 809

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=16ec6565-c93f-457b-8f53-8452f541b17d Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Yritystiedot

Toiminimi Suojelupoliisi Y-tunnus 0245435-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Suojelupoliisi. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa