Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Suojelupoliisi (Supo) on operatiivinen turvallisuusviranomainen, jonka ydintoiminta-alueita ovat terrorismintorjunta, laittoman tiedustelun torjunta ja turvallisuustyö. Sen perusarvot ovat laillisuus, luotettavuus ja laatu. Suojelupoliisin lakisääteiset tehtävät määritellään poliisin hallinnosta annetussa laissa.

Internet www.supo.fi.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.4.2017, Virkasuhde pyritään täyttämään 1.4.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan noudattaa kuuden kuukauden koeaikaa.. Päättyy 31.7.2018.
Määräaikaisuuden syy: tehtävän luonne määräaikainen
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 26.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:
SUOJELUPOLIISISSA ON AVOINNA MÄÄRÄAIKAINEN ERITYISASIANTUNTIJAN VIRKASUHDE, VAATIVUUSTASO 40.15

Suojelupoliisissa on haettavana viraston yhteinen erityisasiantuntijan määräaikainen virkasuhde aikavälille 1.4.2017 - 31.7.2018, vaativuustaso 40.15. Tehtävän sijoituspaikka on tiedonkeruu- ja raportointiyksikön kansainvälisten suhteiden toiminto.

Erityisasiantuntijan tehtävänä on hoitaa Suojelupoliisin yhdyshenkilön tehtäviä Nairobissa Keniassa sekä mahdollisesti myös muissa lähialueen valtioissa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Tehtävään valittavalta odotetaan kokemusta Suojelupoliisin kansainvälisestä yhteistyöstä ja myös muu Suojelupoliisin toimialan tuntemus luetaan eduksi. Lisäksi eduksi luetaan erityisesti tehtävään liittyvän maantieteellisen toiminta-alueen erityispiirteiden hyvä tuntemus, kokemus operatiivisista työtehtävistä sekä kokemus analyysitoiminnasta.

Valittavalta henkilöltä odotetaan joustavuutta, sosiaalisia taitoja, harkitsevaisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Nimitettävän tulee olla Suomen kansalainen ja hänestä tullaan tekemään laaja turvallisuusselvitys. Myös valittavan läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Virkasuhteeseen nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan ennen koeajan umpeutumista viraston työterveyshuollossa. Jos terveystarkastus on suoritettu aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.
Palkkauksen peruste:
Peruspalkka vaativuustasolla 40.15 on 3591,66 euroa kuukaudessa. Lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista suoritus- ja kokemusosaa. Muut tehtävään liittyvät korvaukset on määritelty laissa ulkomaanedustuksen korvauksista (596/2006) ja ulkoasiainministeriön asetuksessa ulkomaanedustuksen korvauksista (1048/2010) huomioiden valtiovarainministeriön päätös eräiden ulkomaantyön palvelussuhteen ehdoista poliisihallinnossa 31.3.2014.
Työnantaja: Suojelupoliisi Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Matti Saarelainen
Osastopäällikkö
Puhelin: 0295 484 978

Jari Viianen
Erikoisasiantuntija
Puhelin: 0295 484 907

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=196cb043-6ec8-4cd1-b192-3229877b2c8e Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Yritystiedot

Toiminimi Suojelupoliisi Y-tunnus 0245435-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisasiantuntija, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Suojelupoliisi. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa