Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus


Suojelupoliisi (Supo) on operatiivinen turvallisuusviranomainen, jonka ydintoiminta-alueita ovat terrorismintorjunta, laittoman tiedustelun torjunta ja turvallisuustyö. Sen perusarvot ovat laillisuus, luotettavuus ja laatu. Suojelupoliisin lakisääteiset tehtävät määritellään poliisin hallinnosta annetussa laissa.

Internet www.supo.fi.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, Virka pyritään täyttämään 1.12.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 1.11.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:
SUOJELUPOLIISISSA ON AVOINNA ARKISTONHOITAJAN VIRKA, VAATIVUUSTASO 40.11

Suojelupoliisissa on haettavana viraston yhteinen arkistonhoitajan virka, vaativuustaso 40.11. Tehtävän sijoituspaikkana on sisäisten palveluiden yksikön tiedonhallintatoiminto. Arkistonhoitajan tehtävä kuuluu tiedonhallintatoiminnon asiakirjahallinnon vastuualueeseen. Arkistonhoitajan esimiehenä toimii asiakirjahallintopäällikkö.

Arkistonhoitajan päätehtäviin kuuluvat arkiston järjestäminen, kuvailu ja luettelointi sekä käynnissä olevan arkistonsiirtoprojektin toteutuksesta vastaaminen. Tehtäviin kuuluu myös tietopalvelu- ja koulutustehtäviä, tutkijapalveluiden hoitaminen sekä osallistuminen viraston asiakirjahallinnon ja arkistotoimen kehittämiseen sekä alan kehityksen seuraaminen. Arkistonhoitaja toimii asiakirjahallintopäällikön sijaisena.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Hakijalta odotetaan tehtävään soveltuvaa tutkintoa, asiakirjahallinnon koulutusta, tehtäviin liittyvää työkokemusta sekä hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi. Soveltuvimpana koulutuksena pidetään ylempää korkeakoulututkintoa, jonka lisäksi on suoritettu asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinto (entinen arkistonhoitotutkinto) tai sitä vastaavat opinnot tai ylempää korkeakoulututkintoa, johon sisältyvät yliopistossa suoritetut arkistotoimeen ja asiakirjahallintoon painottuvat maisteriopinnot.

Tehtävään valittavalta odotetaan laajan vastuualueen asiakokonaisuuksien hyvää ymmärtämistä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyvää yhteistyökykyä. Erityisesti arvostamme kokemusta arkistonsiirron toteutuksesta ja koulutus- ja työnohjaustehtävistä. Kokemus sähköisestä asiakirjahallinnosta ja tiedonohjauksen suunnittelusta sekä turvallisuusviranomaisten toimialan tuntemus luetaan hakijalle eduksi. Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Nimitettävän tulee olla Suomen kansalainen ja hänestä tullaan tekemään laaja turvallisuus-selvitys ja huumausainetestaus. Myös valittavan henkilön läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Virkaan nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan ennen koeajan umpeutumista terveystarkastuksena viraston työterveyshuollossa. Jos terveystarkastus on suoritettu aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.
Palkkauksen peruste:
Tehtävän peruspalkka vaativuustasolla 40.11 on 2586,52 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista suoritus- ja kokemusosaa palkkausjärjestelmän mukaisesti.
Työnantaja: Suojelupoliisi Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Mari Luukkonen
Erikoissuunnittelija
Puhelin: 0295 484 944

Matti Viirret
Tietohallintopäällikkö
Puhelin: 0295 484 934

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=73dfe5bf-a0a8-4983-9b1d-e5a177273f37 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Yritystiedot

Toiminimi Suojelupoliisi Y-tunnus 0245435-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Arkistonhoitaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Suojelupoliisi. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa