Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suojalaite Oy on työturvallisuusvälineiden ja henkilökohtaisten suojainten maahantuoja, valmistaja ja myyjä. Etsimme myyntisihteeriä jatkamaan eläkkeelle jäävän myyntisihteerimme työtä. Työtehtäviin kuuluvat mm.: - Asiakaspalvelu myymälässämme - Puhelinasiakkaiden palvelu - Verkkokaupan tilausten käsitely - Verkkokaupan tuotteiston ylläpito - Hinnoitteluun osallistuminen - Myyntiedustajiemme avustaminen - Toimiston paikallispalvelut Koska työ edellyttää työturvallisuuteen ja henkilönsuojaimiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt myyntialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suojalaite Oy Y-tunnus 0114231-8 Toimiala Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntisihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Suojalaite Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa