Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yleistyöntekijää pääkaupunkiseudulla toimivalle siivousalan asiakasyrityksellemme! Toimit yrityksessä yleistyöntekijänä - olet paikalla siellä missä sinua milloinkin tarvitaan! Työnkuvasi on monipuolinen sisältäen myös raskaampaa fyysistä työtä. Pääosin työtehtävät koostuvat tavaroiden siirtelystä, varastoinnista, kuljettamisesta sekä siivoamisesta. Oman mielenkiinnon mukaan sinun on myös mahdollista avustaa yrityksen asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa. Työ on liikkuvaa, joten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Munkkiniemi() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SunUra Oy Y-tunnus 2581778-9 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yleismies, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut SunUra Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus