Duunitori suosittelee
Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko reipas asiakaspalvelija vailla uusia haasteita? Tässä voi olla tilaisuutesi! Haemme useita luotettavia ja itsenäiseen työhön kykeneviä myymälävartijoita pääkaupunkiseudulle. Tarve on jopa 30 uudelle vartijalle vielä tämän vuoden puolella. Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden neuvominen ja opastus, kohteen turvallisuuden ylläpito, hävikkitorjunta sekä häiriöiden ennaltaehkäisy ja niihin puuttuminen. Tehtävään perehdytetään, joten sinulla ei ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Helsinki vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki harjoittelupaikat vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SunUra Oy Y-tunnus 2581778-9 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymälävartija/vartijaharjoittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut SunUra Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus