Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Oletko reipas asiakaspalvelija vailla uusia haasteita? Tässä voi olla tilaisuutesi!

Haemme useita luotettavia ja itsenäiseen työhön kykeneviä myymälävartijoita pääkaupunkiseudulle. Tarve on jopa 30 uudelle vartijalle vielä tämän vuoden puolella. Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden neuvominen ja opastus, kohteen turvallisuuden ylläpito, hävikkitorjunta sekä häiriöiden ennaltaehkäisy ja niihin puuttuminen. Tehtävään perehdytetään, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta alalta. Tärkeintä on hyvä työmoraali ja asiakaspalveluhenkinen asenne! Edellytämme myös 18-vuoden ikää sekä nuhteetonta taustaa.

Työ on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Työskentelyalueena on pääkaupunkiseutu. Työ on vuorotyötä, mutta painottuu pääasiassa iltavuoroon, joten olethan halukas työskentelemään kaikissa vuoroissa ja joustamaan tarvittaessa.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten täytä hakemus jo tänään!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SunUra Oy tarjoaa laadukkaita työllistämispalveluita kustannustehokkaasti yrityksille, kunnille ja valtiolle. Palveluihimme kuuluvat muun muassa henkilöstövuokraus, rekrytointi, buukkaus, alihankinta- ja työvalmennuspalvelut. Olemme myös mukana valtakunnallisessa STM:n rahoittamassa työpankkikokeilussa, jossa työllistetään pääasiassa osatyökykyisiä, pitkäaikaistyöttömiä ja nuoria avoimille työmarkkinoille. Lisätietoja yrityksestämme ja hankkeesta saat osoitteista: http://sunura.fi ja http://tyopankki.fi

Web-osoite: http://sunura.fi/ Työnantaja: SunUra Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Anette Lahti-Sahin, p. 040 801 4515, anette.lahti@sunura.fi. Yhteydenotot ma-to klo 13-15. Hakemukset: http://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?did=21025&job_id=5006&jc=111 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi SunUra Oy Y-tunnus 2581778-9 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

239 000 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

46 000 € 77 %

Liikevoitto-%

19 % 90 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymälävartija/vartijaharjoittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut SunUra Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa