Duunitori suosittelee
Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyritykseemme Porvooseen reippaita sesonkityöntekijöitä! Työnkuvaan kuuluu yleisen turvallisuuden valvominen sekä asiakaspalvelu. Edellytämme reipasta otetta työntekoon, hyvää kuntoa sekä iloista asennetta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, sillä työhön perehdytetään! Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä kahdessa vuorossa. Työ alkaa joulukuussa ja töitä on noin 3-4 kuukautta. Mikäli koet olevasi etsimämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Porvoo kesätyö Porvoo kesätyö Porvoo osa-aikatyö Porvoo kesätyö Porvoo osa-aikatyö kesätyö kesätyö osa-aikatyö kesätyö Porvoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SunUra Oy Y-tunnus 2581778-9 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sesonkityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut SunUra Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus