Duunitori suosittelee
Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyritykseemme Vantaalle kirvesmiehiä/timpureita vakituiseen työsuhteeseen! Tehtäviin kuuluu kaikki kirvesmiehen työt muun muassa perustus-, väestönsuoja-, muuri- ja holvimottityöt. Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä järjestelmämottien käyttötuntemusta, kokemusta korkeuslaserin käytöstä sekä raudoitusosaamista. Tarjoamme vakituisen kokoaikaisen työn, jossa töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15. Mikäli sinulla on alan kokemusta ja vahva motivaatio ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Vantaa puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SunUra Oy Y-tunnus 2581778-9 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies/Timpuri, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut SunUra Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01620 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus