Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakaspalveluhenkistä kahvila-apulaista asiakasyritykseemme Porvooseen! Työnkuvaan kuuluvat kaikki kahvilatyöt: asiakaspalvelu, myynti ja ruoanvalmistus. Edellytämme iloista asiakaspalveluasennetta, paineensietokykyä, hygieniapassia sekä reipasta otetta työntekoon. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, sillä työ opetetaan! Työtä tehdään kahdessa vuorossa kahvilan aukioloaikojen mukaan. Työ alkaa joulukuussa ja töitä on noin 3-4 kuukautta. Mikäli koet olevasi etsimämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Porvoo ravintola-alan asiakaspalvelu Porvoo myyjät ja kassahenkilöt Porvoo ravintola-alan asiakaspalvelu Porvoo myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu Porvoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SunUra Oy Y-tunnus 2581778-9 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvila-apulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut SunUra Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa