Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tässäkö sinulle vaihteleva ja hauska työ joulukuuksi? Haemme kolmea reipasta ja sosiaalista myyjää Tampereen joulutorille. Työtehtäviin kuuluu tuotteiden myynti ja maistatus. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, sillä luotettavuus, rohkeus ja asiakaslähtöinen asenne vievät sinut jo pitkälle. Myyntikoju sijaitsee ulkona ja työtä tehdään joka säässä, joten ethän pelästy ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Tampere myyntialan tehtävät Tampere määräaikainen Tampere myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SunUra Oy Y-tunnus 2581778-9 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Joulutorimyyjiä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut SunUra Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus