Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Aulapalveluhenkilö, Ramirent Finland Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ravintola PINELLA tarjoaa herkullisia ja nautinnollisia makuelämyksiä hyvän ruoan ystäville, jotka arvostavat ravintolan ainutlaatuista historiaa ja miljöötä. Listalla on korkealuokkaisista raaka-aineista valmistettuja upeita annoksia. Sesongin mukaiset tuoreet raaka-aineet on tuotettu mahdollisimman lähellä. Herkulliset annokset heijastelevat maailmalla vallitsevia ajankohtaisia trendejä. Aterian täydentävät huolella valikoidut, hienot aperitiivit, täyteläinen viinivalikoima, jälkiruokajuomat ja muut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Turku ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sunborn Saga Oy Y-tunnus 1083815-7 Toimiala Hotellit Rinnakkaistoiminimet Saga Medicin-Lääkintätekniikka, Spatech, Saga Beauty, Saga Trade, Saga Interior, Lääkintätekniikka LT, Saga Group, Saga Yhtiöt, Saga Deli, Saga Bakery

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Baaritarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Sunborn Saga Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20500 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus