Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme vahvaa taloushallinnon osaajaa Business Controller -tehtävään. Tehtävä on taloustietojen raportointia liiketoimintajohdolle, raportointijärjestelmien kehittämistä ja erityisesti yrityksen myyntitoiminnon tukemista raportointitarpeissa ja kaupallisissa sopimusehdoissa. Controllerina valmistelet budjettia ja ennusteita yhteistyössä liiketoimintajohdon kanssa. Tuet liiketoiminnan päätöksentekoa kattavalla ja täsmällisellä talousraportoinnilla. Vastuullasi on valvoa konsernin ohjeistuksien ja sisäisten kontrollien toteutumista talousasioissa. Osallistut myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kotka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sulzer Pumps Finland Oy Y-tunnus 1598585-0 Toimiala Pumppujen ja kompressoreiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Business Controller, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Sulzer Pumps Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus