Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Hankeseuranta-analyytikko

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Shopper Insights Manager

Lidl Suomi ky

Vantaa

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme vakituisia ja reippaita sukittajia putkistojen saneeraukseen. Työtä tehdään pääsääntöisesti Etelä-Suomessa, mutta välillä myös muualla, joten valmius matkustaa on eduksi. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, sillä valitut henkilöt koulutetaan työn ohessa. Toivomme kuitenkin, että sinulla on muutaman vuoden kokemus yleisesti työelämästä. Työ on fyysisesti raskasta ja työajat saattavat olla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Nurmijärvi rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nurmijärvi talonrakennus rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkistosaneeraaja / (Perehdytetään), on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Workpower Oy, Hki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01900 - Nurmijärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus