Duunitori suosittelee
Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Innohouse Henkilöstöpalvelut on valtakunnallinen Suomessa toimiva henkilöstöalan osaamista tarjoava yritys. Haemme osa-aikaisia henkilöitä käsin tapahtuvaan pakettien ja lähetysten lajittelutehtäviin Vantaalle. Työvuorot ovat pääsääntöisesti ilta- ja yöaikaan (14.00 - 22.00 / 22.00 - 06.00). Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Rekisteröidy ja jätä hakemus osoitteessa: www.innocv.fi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Vantaa jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sublog Oy Y-tunnus 2277501-8 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Innohouse henkilöstöpalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lajittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Sublog Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus