Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsitään pikaisesti iloista ja aktiivista ILTA- JA VIIKONLOPPUTYÖNTEKIJÄÄ Keskustorin Subway-ravintolaan!!

Jos olet ulospäin suuntautunut, asiakaspalvelusta nauttiva ja positiivisen asenteen omaava joukkuepelaaja, niin saatat olla hakemamme vahvistus. Työssä maistuu Subi-leipien lisäksi reipas tekemisen meininki, joten hakijan pystyttävä toimimaan suunnitelmallisesti kiireenkin keskellä. Aikaisempi kokemus on plussaa, mutta ennen kaikkea etsimme ihmistä, jolla on oikeanlainen asenne ja halu haastaa itsensä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukaansa tempaavan työympäristön sekä loistavat työkaverit . Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, puhtaanapito, leivän ja ruoan valmistus SUBWAY® -konseptin mukaan, myynnin seuranta sekä muut ravintolan yleiset työtehtävät.
Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti viikonloppuihin, sisältäen yötyötä. Työ sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle lisätienestien hankintaan.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin toimithan nopeasti. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!

Web-osoite: http://www.subway.fi/ Työnantaja: Subcom Oy Sijainti: Keskustori 1, 33100 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Katja Malinen; tampere.keskustori@subway.fi Hakemukset: Vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen: tampere.keskustori@subway.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 23:55 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskustori 1, 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi subcom Y-tunnus 2008270-1 Toimiala Kahvila-ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

12 324 000 € 12 %

Liiketoiminnan tulos

1 010 000 € 73 %

Henkilöstö

240 60

Liikevoitto-%

8 % 60 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sandwich Artist, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Subcom Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Keskustori 1, 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa