Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme joukkoomme uutta pidempiaikaista Sandwich Artistia Päivärannan Subway- ravintolaan. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukaansatempaavan työympäristön sekä loistavat työkaverit.

Etsimämme työntekijä on iloinen, oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja aikaansaava joukkuepelaaja. Reipas asiakaspalvelu tuntuu ominaiselta eikä hymy hyydy kiireenkään keskellä. Hakijan pystyttävä työskentelemään niin päivä-, ilta- kuin viikonloppuvuoroissakin.

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, puhtaanapito, leivän ja ruoan valmistus SUBWAY® -konseptin mukaan, myynnin seuranta sekä muut ravintolan yleiset työtehtävät.

Kokemus ravintola- tai asiakaspalvelualalta on ehdottomasti etu, mutta ei vaatimus. Ennen kaikkea haemme oikealla asenteella varustettua tekijää. Koulutamme sinut työtehtäviin.

Laita rohkeasti hakemusta tulemaan, jos koet olevasi juuri se etsimämme henkilö!

Web-osoite: http://www.subway.fi/ Työnantaja: Subcom Oy Sijainti: Päivärannantie 18, 70420 KUOPIO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 14.11.2016 Yhteystiedot: Susa Gullsten; kuopio.paivaranta@subway.fi Hakemukset: Vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen: kuopio.paivaranta@subway.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 23:55 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Päivärannantie 18, 70420 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi subcom Y-tunnus 2008270-1 Toimiala Kahvila-ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

12 324 000 € 12 %

Liiketoiminnan tulos

1 010 000 € 73 %

Henkilöstö

240 60

Liikevoitto-%

8 % 60 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sandwich Artist, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Subcom Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Päivärannantie 18, 70420 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa