Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme iloista ja aktiivista työntekijää Kuopion Vuorikadun Subway-ravintolaan!

Jos olet ulospäin suuntautunut, asiakaspalvelusta nauttiva ja positiivisen asenteen omaava joukkuepelaaja, niin saatat olla hakemamme vahvistus. Työssä maistuu Subi-leipien lisäksi reipas tekemisen meininki, joten hakijan pystyttävä toimimaan suunnitelmallisesti kiireenkin keskellä. Aikaisempi kokemus on ehdottomasti plussaa, mutta ennen kaikkea etsimme ihmistä, jolla on oikeanlainen asenne ja halu haastaa itsensä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukaansa tempaavan työympäristön sekä loistavat työkaverit . Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, puhtaanapito, leivän ja ruoan valmistus SUBWAY® -konseptin mukaan, myynnin seuranta sekä muut ravintolan yleiset työtehtävät.
Hakijan pystyttävä työskentelemään niin päivä- kuin iltavuoroissakin (mukaanlukien viikonloput) sekä satunnaisesti öisin. Mahdollisuus lisätunteihin muissa Kuopion alueen Subway-ravintoloissa sekä työsuhteen jatkuminen määräaikaisuuden jälkeen.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin toimithan nopeasti. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!

Web-osoite: http://www.subway.fi/ Työnantaja: Subcom Oy Sijainti: Vuorikatu 26, 70100 KUOPIO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: marraskuun alku 2016 Yhteystiedot: Henna Kananen; kuopio.vuorikatu26@subway.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:55 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vuorikatu 26, 70100 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi subcom Y-tunnus 2008270-1 Toimiala Kahvila-ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

12 324 000 € 12 %

Liiketoiminnan tulos

1 010 000 € 73 %

Henkilöstö

240 60

Liikevoitto-%

8 % 60 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sandwich Artist, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Subcom Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Vuorikatu 26, 70100 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa