Duunitori suosittelee
Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään iloisia ja aktiivisia työntekijöitä K-Citymarket Kolmisopen yhteyteen avattavaan uuteen Subway-ravintolaan!! Jos olet ulospäin suuntautunut, asiakaspalvelusta nauttiva ja positiivisen asenteen omaava joukkuepelaaja, niin saatat olla hakemamme vahvistus. Työssä maistuu Subi-leipien lisäksi reipas tekemisen meininki, joten hakijan pystyttävä toimimaan suunnitelmallisesti ja hymy huulilla kiireenkin keskellä. Aikaisempi kokemus on plussaa, mutta ennen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kuopio ravintola-alan asiakaspalvelu Kuopio ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi subcom Y-tunnus 2008270-1 Toimiala Kahvila-ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sandwich Artist, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Subcom Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus