Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme Oulun alueen Subway-ravintoloihin reippaita osa-aikaisia työntekijöitä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukaansatempaavan työympäristön sekä mahtavat työkaverit. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, puhtaanapito, leivän ja ruoan valmistus SUBWAY® -konseptin mukaan, myynnin seuranta sekä muut ravintolan yleiset työtehtävät.

Toivomme hakijan olevan iloinen ja oma-aloitteinen joukkuepelaaja. Omaat hyvät sosiaaliset taidot eikä hymysi hyydy kiireenkään keskellä. Osaat toimia suunnitelmallisesti ja tehokkaasti. Uusien ihmisten kohtaaminen ja aurinkoinen asiakaspalvelu tuntuvat sinusta luontevilta. Olet myös joustava työaikojen suhteen.

Toimit osana energistä porukkaamme, jonka päätarkoituksena on tuottaa asiakkaillemme paras mahdollinen kokemus. Työssä maistuu Subi-leipien lisäksi reipas tekemisen meininki!

Kokemus ravintola- tai asiakaspalvelualalta on ehdottomasti etu, mutta ei vaatimus. Ennen kaikkea haemme oikealla asenteella varustettuja tekijöitä. Koulutamme sinut työtehtäviin.Tarjottavat vuorot sijoittuvat iltoihin ja viikonloppuihin, joten työ soveltuu esimerkiksi opiskelijalle lisätienestien hankintaan. Joulunaikaa lähestyttäessä tunteja tarjolla enemmän.

Jos koet olevasi juuri meidän etsimämme henkilö, niin laita rohkeasti hakemusta!

Web-osoite: http://www.subway.fi/ Työnantaja: Subcom Oy Sijainti: 90100 OULU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: loka-marraskuu 2016 Yhteystiedot: Salla Koskitalo; oulu.ideapark@subway.fi Hakemukset: Vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen: oulu.ideapark@subway.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 23:55 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi subcom Y-tunnus 2008270-1 Toimiala Kahvila-ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

12 324 000 € 12 %

Liiketoiminnan tulos

1 010 000 € 73 %

Henkilöstö

240 60

Liikevoitto-%

8 % 60 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sandwich Artist, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Subcom Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa