Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme joukkoomme iloista ja ulospäinsuuntautuvaa asiakaspalvelijaa Raahen Subway- ravintolaan. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukaansatempaavan työympäristön sekä mahtavat työkaverit. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, puhtaanapito, leivän ja ruoan valmistus SUBWAY® -konseptin mukaan, myynnin seuranta sekä muut ravintolan yleiset työtehtävät. Työvuorot sijoittuvat iltoihin sekä viikonloppuihin, joten työ sopii mainiosti esim. opiskelijalle lisätienestien hankintaan.

Hakijan odotamme olevan oma-aloitteinen ja sosiaalinen joukkuepelaaja, joka tekee työtä omalla persoonallaan. Kykenet työskentelemään tehokkaasti myös kiiretilanteissa, hymyn hyytymättä.
Olet myös asiakaslähtöinen ja joustava työaikojen suhteen.

Kokemus ravintola- tai asiakaspalvelualalta on ehdottomasti etu, mutta ennen kaikkea haemme oikean asenteen omaavaa tekijää.

Laitathan pikaisesti hakemusta, jos kiinnostuit. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!

Web-osoite: http://www.subway.fi/ Työnantaja: Subcom Oy Sijainti: Sovionkatu 12, 92100 RAAHE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 21.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiina Tuomaala; raahe.sovionkatu12@subway.fi Haastatteluun valituille ilmoitamme 18.11. mennessä. Valitettavasti emme pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin. Hakemukset: Vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen: raahe.sovionkatu12@subway.fi tai suoraan ravintolaan toimitettuna Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 10.11.2016 23:55 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sovionkatu 12, 92100 RAAHE

Yritystiedot

Toiminimi subcom Y-tunnus 2008270-1 Toimiala Kahvila-ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

12 324 000 € 12 %

Liiketoiminnan tulos

1 010 000 € 73 %

Henkilöstö

240 60

Liikevoitto-%

8 % 60 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Subcom Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raahe , osoitteessa Sovionkatu 12, 92100 RAAHE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa