Duunitori suosittelee
Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme joukkoomme iloista ja ulospäinsuuntautuvaa asiakaspalvelijaa Raahen Subway- ravintolaan. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukaansatempaavan työympäristön sekä mahtavat työkaverit. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, puhtaanapito, leivän ja ruoan valmistus SUBWAY® -konseptin mukaan, myynnin seuranta sekä muut ravintolan yleiset työtehtävät. Työvuorot sijoittuvat iltoihin sekä viikonloppuihin, joten työ sopii mainiosti esim. opiskelijalle lisätienestien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Raahe ravintola-alan asiakaspalvelu Raahe ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi subcom Y-tunnus 2008270-1 Toimiala Kahvila-ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Subcom Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raahe . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus