Duunitori suosittelee
Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Store Manageria jumalniemen Subway® - ravintolaan.

Store manager vastaa ravintolan tuloksesta ja myynnin kehityksestä, henkilökunnan johtamisesta ja ohjauksesta, tuotteiden valmistuksesta, ravintolan siisteydestä ja asiakaspalvelu- ja myyntityöstä Subway®- konseptin mukaisesti. Työ on pääosin suorittavaa työtä.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta ravintola-alan työtehtävistä, asiakaspalveluhenkisyyttä, ammattimaista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä johtamis- ja tiimityöskentelytaitoja.

Etsimämme henkilö on motivoitunut, sitoutunut ja halukas edistämään ravintolan liiketoimintaa. Toivomme, että olet työtä pelkäämätön, ylpeä osaamisestasi ja haluat kehittyä työssäsi. Ajattelet asiakaslähtöisesti ja haluat tuottaa asiakkaille elämyksiä!

Sopiva koulutus ja kokemus tehtävään luetaan eduksi, mutta persoona ratkaisee.

Työ alkaa koulutusjaksolla ketjun toimintaan ja tuotteisiin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus osoitteessa http://www.subway.fi/fi/info/toihin

Työnantaja: Sub Eagle Oy Sijainti: 48600 KOTKA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: http://www.subway.fi/fi/info/toihin Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 48600 KOTKA

Yritystiedot

Toiminimi Sub Eagle Oy Y-tunnus 2278477-4 Toimiala Kahvila-ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 538 000 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

4 000 € -78 %

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä / Store Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Sub Eagle Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48600 - Kotka , osoitteessa 48600 KOTKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa