Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Työpaikkakuvaus

Hieno tilaisuus hiusalan ammattilaiselle! Studio Blanko Hair Lounge hakee lisäystä tiimiinsä. Laadukas liike, ihanat asiakkaat ja työtään rakastava kauneustiimi odottavat sinua, joka haluat ripauksen luksusta työpäiviisi! Valmista asiakaskuntaa et välttämättä tarvitse, meillä töitä riittää. Tutustu meihin Instagramissa @studioblanko, Facebookissa, ja www.studioblanko.fi.
Työ alkaa vuokratuolilla sopimuksen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä niin kuulet lisää.

Sonja Sanchez 040-8667004 (parhaiten tavoittaa klo 17 jälkeen).
sonja.maria.sanchez@hotmail.com

Web-osoite: http://www.studioblanko.fi Työnantaja: Studio Blanko Sijainti: Niiralankatu 17 B, 70600 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Niiralankatu 17 B, 70600 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi studio blanko Y-tunnus 1747514-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja/Vuokratuoli, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Studio Blanko. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Niiralankatu 17 B, 70600 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa