Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hieno tilaisuus hiusalan ammattilaiselle! Studio Blanko Hair Lounge hakee lisäystä tiimiinsä. Laadukas liike, ihanat asiakkaat ja työtään rakastava kauneustiimi odottavat sinua, joka haluat ripauksen luksusta työpäiviisi! Valmista asiakaskuntaa et välttämättä tarvitse, meillä töitä riittää. Tutustu meihin Instagramissa @studioblanko, Facebookissa, ja www.studioblanko.fi. Työ alkaa vuokratuolilla sopimuksen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä niin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Kuopio kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi studio blanko Y-tunnus 1747514-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja/Vuokratuoli, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Studio Blanko. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus