Duunitori suosittelee
Lakimies

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 10.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä, johon etsimme osaajaaKuntasektoria ravistelee kaikkien aikojen suurin rakennemuutos itsehallintoalue- ja sote-alueiden perustamisen myötä. Tulevaisuuden digitaalinen kunta ja sotetoimiala näyttävät radikaalisti erilaisilta niin johtamisjärjestelmien, sisäisten prosessien kuin kuntalaisille tarjottavien palveluiden osalta. Kansallinen huipputiimimme Kuntien Tieralla kutsuu sinut joukkoomme tukemaan kuntia ja sairaanhoitopiirejä muutoksen toteuttamisessa onnistuneesti!Asiakkaamme Kuntien Tiera Oy hakee liiketoimintalähtöistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lakimiehet, tuomarit Helsinki lakimiehet, tuomarit Sipoo lakimiehet, tuomarit Vantaa lakimiehet, tuomarit Espoo lakimiehet, tuomarit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhtiölakimies, Kuntien Tiera, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.01.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 47 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus