Duunitori suosittelee
Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

DevOps

Callstats.io

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Kuntasektoria ravistelee kaikkien aikojen suurin rakennemuutos itsehallintoalue- ja sote-alueiden perustamisen myötä. Tulevaisuuden digitaalinen kunta ja sotetoimiala näyttävät radikaalisti erilaisilta niin johtamisjärjestelmien, sisäisten prosessien kuin kuntalaisille tarjottavien palveluiden osalta.

Kansallinen huipputiimimme Kuntien Tieralla kutsuu sinut joukkoomme tukemaan kuntia ja sairaanhoitopiirejä muutoksen toteuttamisessa onnistuneesti!

Asiakkaamme Kuntien Tiera Oy hakee liiketoimintalähtöistä yhtiölakimiestä Helsingin toimipisteeseen Ruoholahteen. Johtoryhmän jäsenenä lakimies avustaa, ohjaa ja tukee organisaation toimintaa ja päätöksentekoa oikeudellisissa ja erityisesti sopimusoikeudellisissa kysymyksissä. Lakimiehen tehtäviin kuuluu lisäksi varmistaa, että solmittavat sopimukset ovat Tieran tavoitteiden ja strategian mukaisia sekä toiminnan kannalta mahdollisimman riskittömiä. Lakimies osallistuu liiketoiminnan kehittämiseen sisäistä sopimustoimintaa ja -prosessia kehittämällä sekä rakentamalla Tieralle IPR-strategian. Lisäksi lakimies vastaa seuraavista yhtiön Corporate Governance -alueen tehtävistä: yhtiökokous, hallitus ja johtoryhmä.

Menestyksesi pohjautuu seuraavanlaisiin asioihin: Haluat jättää jälkesi kuntien ja tulevien maakuntien rakenteisiin ja toimintamalleihin. Ymmärrät Tieran tarkoituksen ja haluat olla mukana kehittämässä innovatiivisia ICT-pohjaisia konsepteja, prosesseja ja palveluita asiakkaidemme vaikuttavuuden ja tuottavuuden parantamiseksi sekä toimintaprosessien yhtenäistämiseksi ja integroimiseksi. Nautit ongelmien ratkaisusta yhdessä muiden kanssa.

Odotamme sinulta vahvaa ymmärrystä ja kokemusta ohjelmistoliiketoiminnasta, sekä IPR-osaamista. Aiemmissa tehtävissäsi olet vastannut itsenäisesti sopimusten teosta. Odotamme sinun seuraavan kuntia koskevan lainsäädännön muutoksia ja sen tuomia mahdollisuuksia ja vaatimuksia Tieran palveluvalikoimalle. Kunta- ja valtionhallinnon kokemus katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja päätöksentekotaitoja. Helposti lähestyttävänä ja luottamusta herättävänä henkilönä kykenet rakentamaan verkostoja vaivattomasti työtehtäväsi kannalta olennaisten sidosryhmien kanssa. Olet tottunut työskentelemään epävarmuuden ja paineiden keskellä.

Tehtävässä saat monipuolisen ja vastuullisen avainroolin yhteiskuntaamme uudistavassa organisaatiossa. Tulet nauttimaan asiantuntevan organisaation täydestä tuesta ja saat myös erinomaiset mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen. Tiera tarjoaa tehtävään kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut.

Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen sekä ansioluetteloineen oheisen linkin kautta 23.1.2017 mennessä. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperilla rekrytointikonsultit Johanna Lintunen 040 520 4663 ja Janne Borro 040 940 2621.

Kuntien Tiera Oy on vuonna 2010 perustettu, yli 260 kuntatoimijan omistama valtakunnallisen kuntayhteistyön mahdollistaja. Tiera auttaa asiakas-omistajiaan kehittämään toimintaansa ja mahdollistaa muutoksen tarjoamalla asiakaslähtöisiä järjestelmä- ja palveluratkaisuja yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Tiera on vaikuttava kumppani ja sen työn tulokset näkyvät kuntasektorilla kansallisella tasolla. Tierassa on tutkitusti positiivinen ilmapiiri ja kaikki tieralaiset tekevät töitä sen eteen. Tierassa työskentelee n. 120 työntekijää ympäri Suomea, ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli n. 30 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta: www.tiera.fi.

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 10.01.2017 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhtiölakimies, Kuntien Tiera, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 47 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus