Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Etsimme nyt asiakkaamme Polarmit Oy:n Mitello-tuotteen kehitystiimiin web-ohjelmoijaa Ouluun.

Polarmit on sähköenergian mittauslaitteistojen suunnitteluun, niiden asennukseen sekä sähköenergiamittauksen tarkkuuden tarkastamiseen erikoistunut yritys. Heidän monipuolisia palveluitaan käyttävät sähköä tuottavat ja jakavat yhtiöt sekä teollisuus ja suurkiinteistöt. Polarmitillä on yli 20 vuoden kokemus erilaisista mittaustekniikoista ja järjestelmistä. Heidän toimintansa tarkoitus on toimittaa kehittyneitä ja luotettavaksi todettuja avoimia ratkaisuja suunnittelusta toteutukseen sähkömittauksen saralla. Heidän palvelunsa kattavat koko Suomen.

Mitä web-ohjelmoijalta odotetaan tässä tehtävässä:
- Olet jo toteuttanut web-projekteja joko harrastuksen tai työn kautta. Jos työkokemusta ei vielä pitkälti ole kertynyt, kerrothan hakemuksessasi, miten olet kehittääksesi osaamistasi eteenpäin harrastuneisuuden kautta
- Sinulla on kokemusta ainakin joistakin seuraavista tekniikoista: HTML5, JavaScript, C eri variaatioilla, PHP, Go, Jquery, Bootstrap. Käytät mieluiten Linuxia ja MySQL-tietokannat eivät ole sinulle aivan uutta
- Olet asenteeltasi reipas ja oma-aloitteinen tekijä, joka tavoittelee pääsevänsä mukaan pieneen kehitystiimiin näyttämään taitosi tai potentiaalisi

Työkavereina sinulla on tuotepäällikkö sekä kokeneempi web-ohjelmoija. Työpäiväsi kuluvat Mitellon uusien ominaisuuksien suunnittelussa, toteutuksessa ja testauksessa. Lopullinen työnkuva muovautuu oman intohimosi ja mielenkiintosi mukaan. Paikka on mahtava tilaisuus alasta innostuneelle junior-tason osaajalle, joka pääsee ensin testauksen kautta tutustumaan Polarmitin tuotteeseen ja sitä kautta kehittymään myös ohjelmoijana alan ammattilaiseksi.

Työpaikka sijaitsee Oulussa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työ alkaa mahdollisimman pian, joten toimithan nopeasti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan alla olevan linkin kautta.
Tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Oulun Studentworkin Junior Consultant Manager Saara Niskanen, puh. 050 467 5319 tai sähköpostitse rekrytointi.oulu@studentwork.com.

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Oulu Hakemukset: http://cv-studentwork-fi.app.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=237 Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulu

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Web-ohjelmoija, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa