Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Maatalouden Laskentakeskus on biotalouteen erikoistunut teknologiatoimittaja. Olemme asiakkaillemme pitkäaikainen kumppani, jonka antama lisäarvo syntyy innovointikyvystä, hyvästä palvelusta, laadusta sekä asiakkaiden tarpeiden ja toiminnan ymmärtämisestä.Toimintamme on tulorahoitteista ja taloudellisesti vahvalla pohjalla, mikä näkyy vakautena päivittäisessä työskentelyssämme. Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla (Tikkurilassa) ja palveluksessamme on reilut sata ICT-alan ammattilaista.

Haemme talouspuolen ratkaisuista vastaavaan tiimiimme Web Developeria (Java) uuteen Jyväskylässä avattavaan toimipisteeseen. Tarkempi työnkuva ja tehtävät räätälöidään nykyosaamisesi sekä oman kiinnostuksesi perusteella.

Hakijalta odotamme oma-aloitteista työotetta ja halua kasvaa vastuulliseen sovelluskehityksen rooliin. Taustoiltasi odotamme teknistä tutkintoa (AMK, FM tai DI) tai käytännön kokemusta Javasta vähintään vuoden verran viimeisen kahden vuoden ajalta. Arvostamme myös Google Web Toolkit (GWT) tuntemusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen (37.5h/vko) tehtävän vakaassa teknologiayrityksessä hyvien koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien sekä kilpailukykyisten etuuksien kera. Tehtävän aloitus on marraskuun 2016 alkupuolella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera Studentworkin kotisivujen kautta alla olevasta osoitteessa CV:n sekä palkkatoiveen kera. Kerro hakemuksessa mikä sinua kiinnostaa sovelluskehityksen parissa ja mitä haluat päästä tekemään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin rekrytoija Maarit Kettunen puh. +358503839295.

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Työnantaja: Studentwork Hakemukset: http://cv-studentwork-fi.app.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=223 Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Web Developer (Java), on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa