Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä, johon etsimme osaajaaEtsimme asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen varastotyöntekijää Nurmijärvelle. Asiakasyrityksemme tarvitsee reippaan tekijän fyysiseen toimeen. Työtehtävät painottuvat kuormalavojen lajittelemiseen ja korjaamiseen.Tehtävä on alustavasti määräaikainen vuoden loppuun. Mahdollisuus on myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?Olet etsimämme varastotyöntekijä mikäli omaat hyvän fyysisen kunnon sekä reippaan ja tunnollisen otteen työskentelyyn. Sinulla on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Hyvinkää varastoalan tehtävät Nurmijärvi varastoalan tehtävät Tuusula varastoalan tehtävät Vantaa varastoalan tehtävät Vihti varastoalan tehtävät Espoo määräaikainen Hyvinkää määräaikainen Nurmijärvi määräaikainen Tuusula määräaikainen Vantaa määräaikainen Vihti määräaikainen Espoo varastoalan tehtävät määräaikainen Hyvinkää Nurmijärvi Tuusula Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa