Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Asiakasyrityksemme koostuvat Suomen tunnetuimmista ja halutuimmista IT-alan työpaikoista. He haluavat kuulla juuri sinusta, kokenut ohjelmistokehittäjä.

Voit olla IT-alan kokenut ohjelmistokehittäjä, joka on erikoistunut esimerkiksi web-, mobiili- tai softa-puoleen. Olet alan osaaja, joka ymmärtää että IT-puolella kehitys on jatkuvaa, ja nautitkin itsesi haastamisesta.

Osaamisesi voi ulottua esimerkiksi osaan seuraavista teknologioista:

- Java, Javascript
- QT, QTM
- C, C++, C#
- Python
- HTML, PHP
- MySQL, muut tietokannat
- Android, iOS

Kokeneille ja osaaville tekijöille on aina tarvetta, joten myös sopimukset ovat luonteeltaan vakituisia tai pitkäkestoisia.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme mahdollisuuksistamme ja asiakkaistamme! Kartoitetaan yhdessä toiveitasi seuraavalle työpaikallesi. Lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoija Tuija Ryynänen puh. 050 468 9760 tai sähköpostilla rekrytointi.oulu@studentwork.com.

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Oulu Hakemukset: http://cv-studentwork-fi.app.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=257 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulu

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Senior Ohjelmistokehittäjä, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa