Ilmoitus jätetty 04.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?Look around you and chances are you'll see AkzoNobel's influence. Our products can be found everywhere from the Beijing Olympic arenas and Sydney Harbor Bridge to, quite possibly, the house next door to you. You probably don't realize it but, every day, wherever you go, you're ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Kerava myyjät ja kassahenkilöt Nurmijärvi myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Tuusula myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Kerava myyntialan tehtävät Nurmijärvi myyntialan tehtävät Sipoo myyntialan tehtävät Tuusula myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Espoo myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Tämä työpaikka, Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 04.08.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 47 kappaletta.