Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Rekrytoinnin ja myynnin ammattilainen

Sharper etsii rekrytointikonsulttia, jolla on vahva rekrytoinnin ja myynnin kokemus. Olemme pohjoismainen rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntija, erikoistunut esimies- ja asiantuntijatehtävien rekrytointeihin. Rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen lisäksi tarjoamme soveltuvuustestausta ydinpalvelumme tukena.

Toivomme, että sinä; tuleva rekrytointikonsulttimme tartut rohkeasti toimeen ensimmäisestä päivästä lähtien. Saat meiltä kattavan perehdytyksen ja työkalut maailmanluokan palvelun tuottamiseen ja odotamme sinulta, että haluat jatkuvasti kehittää itseäsi.

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?
TYÖNKUVASI:

Toivomme, että työskentelet jo nyt rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen parissa. Koska olet jo alalla ja työskentelet näiden tehtävien parissa, meidän ei tarvitse kertoa sinulle mitä työ pitää sisällään - sen tiedät sinä paremmin.

Toivomme että:

1) Olet LUOVA, ja kun näet liiketoimintamahdollisuuden, tartut siihen kiinni. Emme koskaan tule kertomaan sinulle, miten sinun pitäisi tehdä myyntityösi. Sinulla on vapaus toteuttaa myyntiäsi aivan omalla tavallasi.

2) Sinulla on TAHTOA TEHDÄ TULOSTA ja kannat VASTUUTA kandidaateistasi ja asiakkaistasi.

3) Työskentelet rekrytoinnin parissa, koska rakastat sitä, ja koska työ on mielestäsi HAUSKAA.

Menestyminen tehtävässä vaatii sinulta kovaa työtä. Emme usko menestykseen ilman sen eteen tehtävää kovaa työtä, ja toivottavasti et sinäkään.

PROFIILISI:

Tärkein asia, johon kiinnitämme huomiota tässä rekrytoinnissa on sinun intohimosi ja asenteesi; se mitä tavoittelet, mihin suuntaan olet menossa urallasi ja mitkä asiat motivoivat sinua?

Jokainen Sharperilla työskentelevä henkilö on erinomainen liikemies- tai nainen, sekä rekrytointikonsultti. Olemme motivoituneita, tiedämme mitä tavoittelemme ja teemme kovasti töitä päästäksemme tavoitteeseemme.

Me Sharperilla kuulemme aina silloin tällöin muilta rekrytointikonsulteilta, että on vaikea vaikuttaa omaan työhönsä. Hierarkia hidastaa uran etenemistä ja sisäiset prosessit tuntuvat jäykiltä. Nämä asiat lopulta johtavat siihen, että henkilö ei jaksa panostaa työhönsä 100%:sesti.

Jos jokin edellämainitusta pätee sinuun, ehdotan, että soitat minulle, jotta voisin kertoa sinulle, miksi Sharperilla asiat hoidetaan aivan toisella tavalla.
Ystävällisin terveisin, With kind regards,

Marcus Jönssön, CEO Sharper +46 70 780 2940

Haastattelut roolia varten aloitamme marraskuun alussa. Mikäli tehtävä on kuin sinua varten tehty, laitathan meille hakemuksesi 31.10. mennessä!

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Helsinki Hakemukset: http://cv-studentwork-fi.app.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=251 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rekrytointikonsultti, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa