Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Finrail Oy toimii suomalaisen rautatieliikenteen polttopisteessä. Palvelujemme ydintä ovat junaliikenteen ohjaus ja turvallisuus, liikennesuunnittelu sekä junamatkustukseen liittyvät matkustajainformaatiopalvelut. Yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa varmistamme vuosittain yli 500 000 junan ja 70 miljoonan junamatkustajan sujuvan matkanteon. Palveluksessamme työskentelee 460 osaajaa eri puolilla Suomea. Liikevaihtomme on n. 37 milj. euroa.

Etsimme nyt Finrail Oy:lle kahta osa-aikaista työvuorosuunnittelijaa Pasilaan

Työvuorosuunnittelun vastuulla on tehokkaan ja kokonaiskuvan huomioivan työvuorosuunnittelun toteuttaminen työehtosopimusta ja työlainsäädäntöä noudattaen. Osa-aikaisen työvuorosuunnittelijan tehtävänä on osallistua ohjauspalvelujen työvuorosuunnitteluun sekä palkkaprosessiin ja raportointiin. Tehtävän valittu henkilö raportoi resursointi- ja koulutuspäällikölle. Tehtävä soveltuu erinomaisesti opiskelijalle, joka on kiinnostunut työvuorosuunnittelusta, HR-tehtävistä, viestinnästä tai logistiikasta.

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?

Edellytämme työntekijältä:
- Reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työskentelyotetta sekä erinomaista tiimihenkeä
- Logistiikan, liiketalouden tai muita soveltuvia opintoja
- Hyviä IT-taitoja
- Rohkeutta tarttua toimeen sekä työtä pelkäämätöntä asennetta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksi laskemme myös:
- Kokemuksen työvuorosuunnittelusta ja palkkaprosesseista
-Työehtosopimusten ja yleisen työlainsäädännön tuntemuksen

Tehtävässä menestyy tarkka, paineensietokykyinen ja vuorovaikutustaitoinen henkilö, joka nauttii muuttuvassa työympäristössä työskentelystä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän sekä kilpailukykyisen palkkauksen kehittyvässä organisaatiossa, mukavien työkavereiden joukossa. Työvuorot sijoittuvat toimistotyöaikoihin (8-16). Tunteja tehtävässä on 7,5- 25h/vk (loma-aikoina mahdollisesti enemmän). Tehtävään työllistyt Studentworkin kautta vakituiseen työsuhteeseen.

Huomaathan, että tehtävään valituksi tuleminen edellyttää nuhteetonta taustaa.

Mikäli innostuit tehtävästä, lähetä ansioluettelosi sekä mahdollinen hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoija Aini Leppäkorpi (arkisin klo 9-11) puh. 020 122 7209.

Olemme ottaneet rekrytoinneissamme käyttöön videohaastattelun. Sinulle saattaa siis tulla kutsu videohaastatteluun sähköpostitse, ja vastausaikaa on yleensä muutama päivä. Seuraathan siis sähköpostiasi! Videoita käytetään rekrytointiprosessissa samoin kuin muutakin työtehtävään lähettämääsi materiaalia: niihin pääsee tutustumaan rekrytoijan lisäksi myös toimeksiantajan edustajat. Käsittelemme kaikkea tietoa ehdottoman luottamuksellisesti!

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Helsinki Hakemukset: http://cv-studentwork-fi.app.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=264 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikainen vuorosuunnittelija, Finrail Oy, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa