Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
OPR-Vakuus Oy on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä rahoitusyhtiö. Yhtiö tarjoaa luottoja yksityishenkilöille sekä käyttöpääomarahoitusta yrityksille kehittynyttä rahoitusteknologiaa (FinTech) hyödyntäen. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa, Prahassa ja Kööpenhaminassa. Konsernimme antolainaus vuonna 2015 oli yli 115 miljoonaa euroa. Keskeisimpiä tuotteitamme ovat mm. Everyday.fi, Ostosraha.fi ja Yritysluotto.fi. Lue lisää: http://www.opr-vakuus.fi

Studentwork etsii asiakkaalleen OPR-Vakuus Oy:lle useampia ohjelmistokehittäjiä energiseen IT-tiimiin Helsinkiin. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja, tärkeintä meille on, että teet työsi intohimolla ja haluat hioa omaa osaamistasi aina vain eteenpäin.

Ohjelmistokehittäjät pääsevät mukaan mielenkiintoisiin ja vaativiin projekteihin FinTech:n parissa. Tehtävät määräytyvät osittain valitun henkilön osaamisen mukaan, mutta tällä hetkellä kaipaamme erityisesti front-puolen osaajia. Käytettäviä ohjelmointikieliä on mm. Java (Spring), Javascript ja PHP. Arvostamme ymmärrystä myös Node.js ja React-teknologioista.

Työntekijöillemme tarjoamme:
- Mielenkiintoiset projektit sekä hyvät etenemismahdollisuudet
- Ammattitaitoiset ja innostuneet kollegat
- Kilpailukykyisen kompensaation
- Laajat työsuhde-edut, sisältäen esimerkiksi puhelin- ja kotinettiedun, lounasedun, kulttuuri- ja liikuntaseteliedun sekä kuntosaliedun.

Työntekijöiltämme toivomme:
- Front-end- osaamista
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- Aiempaa työkokemusta
- Ratkaisuhakuista asennetta ja yhteystyökykyä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- Drupal
- Versionhallinta (git, SVN)
- CI-tuntemus (Bamboo, Jenkins)
- PostgreSQL, MySQL, Microsoft SQL
- Nagios

Tehtävässä työllistyt suoraan OPR-Vakuus Oy:lle vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi sekä mahdollinen hakemuksesi meille alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso (puh. 0505732425)

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Helsinki Hakemukset: http://cv-studentwork-fi.app.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=178 Ilmoitus jätetty: 26.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior front-end-kehittäjä kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseen, OPR-Vakuus Oy, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 26.08.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 28 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa